Elektronikk Service AS leverer Wifi både til hjem og bedrifter.

Vi har mange forskjellige løsninger slik at du får en rask og sikker Internett. Å ha et sikkert nett er viktig for å hindre at uvedkomne kommer inn og finner sensitiv informasjon eller bruker nettet til ulovlig nedlastning. Hos oss kan du få lukkede systemer som sikrer din wifi mot inntrengere.

Vi tenker ikke alltid over det, men vi omgir oss av og bruker Internett hele tiden. Vi sjekker mail, oppdaterer sosiale medier, kjøper billetter og betaler regninger i nettbanken. Vi handler på nett og jobber på nett. Når Internettet svikter så blir det en stopp i hverdagsflyten. Derfor er det er viktig å ha et stabilt, raskt og godt Internett rundt seg. Med god Internett slipper du å bruke ekstra tid på unødvendig venting av opp- og nedlastninger.

For privatpersoner

Om du trenger å utvide rekkevidden av Internett hjemme og forsterke signalene mellom etasjer i huset ditt så kan vi hjelpe deg.

For bedrifter

God og sikker Internett er viktig for effektivitet, service, trygghet og ytelse. Til bedrifter tilbyr vi ulike nettverksløsninger. Vi kan sørge for at du får wifi utendørs som dekker store områder, mange etasjer og til og med et hele bygg. Vi kan skaffe din bedrift betalingsløsninger for wifi-bruk og gi deg Internett som krever innlogging via registrering og brukernavn av besøkende.

 

Kontakt Elektronikk Service AS dag så hjelper vi deg med å finne den wifiløsningen som passer best for ditt hjem og din bedrift.