Dersom lap-toppen eller dataen går i stykker er det godt å vite hvor du kan få PC-reparasjon. 

 

PCen gjorde for alvor sin inntreden i våre liv i løpet av 1980-90 årene. Siden da har både funksjonalitet og pålitelighet økt. Det hender alikevel at ting går galt. Du trenger da selvfølgelig en tekniker som kan dette med PC-reparasjon. Vi har teknikere som står klare til å håndtere nettopp din PC-reparasjon. Om det er en laptop eller stasjonær PC. Om den har blitt infisert med virus eller om du har en uforklarlig feil, vil våre fagmenn gyve løs på PC-reparasjonen som om det var han sin egen. Vi vil og kunne gi deg konsultasjon for anbefalte oppgraderinger, både på maskinvare eller programmvare, om dette er ønskelig.

 

Alle former for feil som gjør at din PC vil ha behov for PC-reparasjon er vi kjent med, vi kan dermed også konsultere om en eventuell PC-reparasjon vil være fordelaktig for nettop ditt produkt.

Vi vil og gjøre alt for å ta vare på verdifulle data og dokumenter som eventuelt måtte befinne seg på din maskin. Alt av informasjon fra produkter som blir innlevert til PC-reparasjon hos hos (dokumenter o.l.), vil selvfølgelig bli behandlet konfidensielt.

Dersom det blir funnet ufordelaktig å gjennomføre en PC-reparasjon på din PC, kan vi og hjelpe deg med å hente ut verdifull, og ofte uerstattelige dokumenter og bilder. Samt annen informasjon som er ønskelig å ta vare på.

 

Også om du har spørsmål utenom bare dette med PC-reparasjon eller lurer på noe rundt PC løsninger og mulgheter generelt: spør oss gjerne!


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16