Gjør driften av virksomheten enklere med Microsoft 365. Få alt du trenger for å få arbeidet gjort, når som helst og hvor som helst. 

 

Microsoft 365 er en sky basert løsning for Epost, lagring av bedriftsdokumenter og filer samt en samordnet kommunikasjonsplattform.Bruk bedriftens navn i eposter for å promotere bedriften .

Microsoft 365 krever ingen lokal installasjon på server så derfor er dette er kostnadseffektiv investering.Alt lagres i en sky basert løsning på servere til Microsoft. Dette betyr en god innebygget sikkerhet og hvor du alltid har 99,9 % garantert oppetid.Det er ingen forskuddsbetaling for programvare, og den er alltid oppdatert på den siste versjonen (abonnement avhengig).Microsoft 365 komme med 1TB lagringsplass per bruker og siden filene lagres på nettet, kan du dele dem med personer eller få tilgang til dem når du trenger det, uansett når og hvor du arbeider.Microsoft 365 gir hver bruker en postboks størrelse på 50Gb noe som gjøre at dette ikke er noe man trenger å bruke tid på eller bekymre seg for.

Microsoft 365 leverer også Skype for Business som er kommunikasjon i HD video eller direktemeldinger. Med dette menes at du ikke trenger å ha dyre reiseutgifter for møter o.l man kan gjøre dette fra kontoret.Microsoft 365 leveres også med komplett installasjon av Office pakken på opptil 5 PC-er eller Mac-er per bruker, samt nettbrett og mobiltelefoner (abonnement avhengig).

Microsoft 365 er også et sosialt nettverk for din arbeidsplass og hjelper ansatte å samarbeide på tvers av avdelinger, steder og forretningsprogrammer. Her kan flere jobbe på samme dokument og dele dokumenter.

Prøv Microsoft 365 og få en positiv og bekymringsløs kommunikasjons hverdag


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16