Antenneservice er et eget fagområde som favner det fleste områder når det gjelder elektronisk kommunikasjon. Vi bruker trådløs kommunikasjon hvor enn vi ferdes, hjemmet, jobben, bilen,hytta,båten… overalt. Dette er hverdagen for de aller fleste av oss. Og det er fantastisk….når det virker.

Alle former for trådløse overføringer av informasjon krever en antenne i en eller annen form. Vi Elektronikk Service AS har bred erfaring innenfor dette fagfeltet. Vi utfører antenneservice på alt fra TV/radio distribusjon til mobiltelefoni. Walkie-Talkie og radiokommunikasjon til Wi-Fi. Og parabolantenner til point-to-point data linker.Med andre ord: alle former for antenneløsninger.

Antenneservice kan innebefatte montering av nye anlegg. Både små og store. Alt fra en ekstern antenne på ditt stasjonære mobiltelfon apparat på hytte, til kringkastnings-distribusjon i bygg/boligfelt. Antenneservice kan også bety prosjektering og idriftsettelse av proffesjonelle Wi-Fi løsninger, men antenneservice kan og bety noe så enkelt som at du skal ha Wi-Fi dekning i hybel-leiligheten din.

Hvor ofte har du sagt, eller hørt noen nevne: «nå falt jeg ut av wi-fi nettet igjen»? Veldig mange vil i disse tilfellene skylde på elendige trådløse routere eller aksesspunkter. Men sannheten er at det likeså sannsynlig kan være en fagmann innen antenneservice som skal til for å løse dette problemet. Vi er og i den heldige situasjonen at vi har teknikere innfor både nettverksløsninger og antenneservice.

Om du har en feil på et antenneanlegg, eller om du rett og slett bare lurer på hvilke muligheter du har innenfor dette område. Da er vi din partner innenfor alt av antenneservice.

Vi har hjerte for antenneservice, og vi er stolte av å kunne tilby antenneservice med høy faglig kompetanse.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16