Bærbar pc er din venn i arbeidsdagen. 

 

En Økonomisk drift i en bedrift er avhengig av at verktøyene vi bruker, er de mest hensiktsmessige verktøyene. Bærbar Pc er et verktøy stort sett alle bruker, dersom du jobber i butikk eller på kontor, eller er lastebil sjåfør, er dette et viktig verktøy. Det som er viktig med en bærbar Pc er at den yter optimalt, hele tiden. Utviklingen på dette området er stort, alle dippedutter som vi bruker i hverdagen spiller sammen på en spesiell måte. Når det kommer en mail, skal den i dag komme på opptil fire forskjellige enheter, mobil, nettbrett, den stasjonære pc-en på kontoret, og den bærbare pc-en du har med deg ut i felten. Slik at beskjeden du får, alltid er tilgjengelig der du er.

Faghandel er i disse tilfellene særdeles viktige, den kan hjelpe med dette, få alle enheter i en bedrift til å spille sammen. Dette er kompliserte løsninger, som ikke alle skal kunne. De smarte overlater installasjoner og oppsett av bærbar pc til fagmenn, og lar arbeiderene arbeide med det de kan best.

Valg av bærbar Pc er heller ikke enkelt, noen trenger stor ytelse, mens andre trenger kanskje ikke fult så stor ytelse. Noen trenger mye lagring, men andre trenger tilgang til skriver, ute i felten. Behovene er mange.

Faghandel kan hjelpe deg med å ta de rette valgene, og skreddersy en bærbar Pc til ditt bruk. Den mest fornuftige bærbar Pc-en, til den gunstig ste prisen. Valgene er mange. Service og reparasjon er også viktig når man skal velge hvor man handler. Vi i elektronikk Service A/S har kompetansen på data. Vi har også et motivert salgskorps som rettleder og guider kundene, frem til riktige produkter. Verksted for rep av bærbar pc har vi også.

Velkommen inn for en gjennomtenkt handel.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16