Flere bedrifter har allerede bredbånd, men ser verdien av å få høyere hastighet på sitt bredbånd med tanke på økt ytelse, effektivitet og servicegrad.

 

 

Med dagens krav til effektivitet og fleksibilitet – hvor du som kunde ikke alltid kun sitter på ditt kontor, men er ute hos kundene eller hastearbeider fra bilen, hytta eller fjellet, så betyr hastighet over bredbånd mye i forhold til din yte og leveringsevne.

For deg som kunde kan vi oppgradere ditt bredbåndsnett, og kan dermed tilby flere kunder høyere hastigheter på bredbåndet. Som kunde kan du dermed være trygg på at du får det nyeste og beste av hva teknologien byr på.

Kundene etterlyser høyere hastigheter på bredbånd, og våre leverandører har lansert nye bredbåndsabonnement tilpasset de fleste behov med klare fordeler for deg som kunde. Den største forskjellen fra tidligere er at flere vil kunne få nedlastingshastighet på rundt 20 Mbit/s, samtidig som vi øker høyeste tilgjengelige hastighet. I tillegg vil du som kunde få høyere opplastingshastighet ved sending av data. Flere kunder arbeider eksternt eller har hjemmekontor og ser derfor dette som spesielt viktig med tanke på økende bruk av for skylagring og bildedelingstjenester med mer.

Sammenligner vi med kunder som har fiber, har rundt halvparten av disse abonnement med hastigheter mellom 10 og 30 Mbit/s. De nye hastighetene over kobbernettet vil dekke behovet for de aller fleste.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16