Ser du etter en jaktradio?

Under jakt er det praktisk og trygt å ha med en radio. Med den kan du kommunisere med dine jaktkamerater under jakten, og du har mulighet til å melde fra dersom det skulle skje noe. Hos Elektronikk Service AS har vi mange ulike jaktradioer.

Elektronikk Service AS fører jaktradioer fra Zodiac. Disse er utviklet i Sverige og er derfor laget for å takle Skandinavias skiftende vær og tøffe klima. En jaktradio bør være robust og ha god batterikapasitet, god sendeeffekt og stor rekkevidde. Å ha en jaktradio med headset gjør at du kan kommunisere med frie hender, noe som er en stor fordel når du er ute på jakt.

Vi har også et stort utvalg av tilleggsutstyr til din jaktradio. Her finner du ekstra antenner, ladere, blåtann og mikrofoner. Det finnes også mange typer headset slik at du kan velge det som er mest behagelig for deg.

Brukervennlige og robuste jaktradioer får du hos Elektronikk Service AS! Når du handler hos oss hjelper vi deg gjerne med å komme i gang med radioen. Det kan lønne seg å ha en lokal kundetilhøriget om du skulle trenge hjelp til noe. Handler du jaktradio på nett fra utlandet kan du risikere at antennen og programmeringen ikke fungerer i Norge. Men handler du hos Elektronikk Service AS så sørger vi for å være tilgjengelig om du skulle trenge hjelp til noe.

Du finner oss i Kongsgård Alle 61 på Lund i Kristiansand.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16