Valg av rett mobilabonnement er vanskelig for mange fordi de fleste mobilabonnement virker så like mens de i realiteten er meget forskjellige.


Dette gjør det vanskelig å velge fordi det er så mye å forholde seg til. Som kunde bør du gjøre deg noen vurderinger rundt ditt endelige valg av mobilabonnement før du bestemmer deg.

Type abonnement som er viktig for deg og din bedrift er flere, og for noen er kanskje pris det viktigste, hvordan du bruker telefonen, og hvilke tjenester du vil bruke mest, vil alle være avgjørende for hva som faktisk er billigst.  Du må også tenke på hvilken mobiloperatør du skal velge – altså hvilket teleselskap du skal være kunde hos.  De forskjellige mobiloperatørene har forskjellig dekning og mange tilbyr også subsidierte mobiltelefoner mot at du signerer en avtale om at du binder deg til et bestemt abonnementet i ett år. Tidligere var det slik at det først og fremst var tre faktorer som avgjorde hvilket mobilabonnement man valgte:

Minuttpris (tellerskritt)    SMS-pris Månedsavgift

I dag er situasjonen litt annerledes. Med de nye smarttelefonene har måten vi brukertelefonene våre endret seg dramatisk.

Foruten å ringe og sende tekstmeldinger bruker mange mobiltelefonen til å surfe på internett, lese og sende mail og bilder.  Og alle mobiloperatørene tilbyr såkalte pakkeabonnementer som vil si at du betaler en fast pris hver måned for å kunne bruke en gitt mengde ringeminutter, SMS og datatrafikk (internettilkobling). Og akkurat dette er med på å gjøre at valg av abonnement oppleves litt komplisert.  Så Avhengig av hva som er viktigst for deg som kunde, er dette en gjennomgang vi guider deg gjennom slik at valgene blir enklere.  Vi hjelper deg med å velge rett.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16