Vi i Elektronikk Service AS har drevet med dataservice siden vår begynnelse i 1987. Og vi har dermed fulgt utviklingen siden den gang. Mengder av opparbeidet kunnskap har dette resultert i, og vet hva som skal til for å kunne tilby den dataservice som kreves av et profesjonelt dataverksted. Med dataservice mener vi så mangt. Det kan være alt fra diverse PC-reparasjoner til implementering og idriftsettelse av større annlegg. Alt i fra frittstående maskiner til nettverk inngår i vår dataservice. Om det er problemer med WiFi nettet eller om det er felles skriver som ikke virker tar vi saken. Om mulig kan vi og tilby dataservice ved å ta i bruk fjernhjelp.

Våre teknikkere har som sagt bred erfaring innfor fagfeltet dataservice, i tillegg til bred erfaring innenfor andre relaterte fagområder. Dermed stopper det ikke opp dersom problemet som gjør at du trenger dataservice ligger utenfor selve datamaskinen. Feilsøking i nettverk o.l. er også noe vi tilbyr. I tillegg til å både konsultere, prosjektere og bygge ut nye løsninger. Og vi har stor forståelse for at feilbeskrivelsen «det bare virker ikke, så vi trenger at en som kan dataservice kommer til oss» er alt vi har å jobbe med. Og når det er sagt, så er også dette nok.

Som du skjønner kan dataservice bety så mangt. Det som er sikkert er at du kan spørre oss om nettopp dataservice. Så kom innom eller slå på tråden for å få den faglige kompetansen du fortjener når du trenger datarevice.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16