Elektronikk Service AS kan gi deg PC-hjelp med hva det enn det skulle være. Med mange års erfaring innenfor elektronikk- og dataservice gir vi PC-en din en trygg og god service.

Det er frustrerende når det er noe galt med dataen og du ikke vet hva som er feil. Da trenger du en leverandør som kan hjelpe deg. ViI tilbyr deg og din bedrift service- og driftsavtaler slik at du alltid har noen å kontakte når du trenger det. Uten en fungerende PC stopper ting opp; jobbing, surfing og netthandling. I stedet for at du bruker mye av din dyrebare tid på å prøve å fikse det, kom til oss og få hjelp. Gjennom feilsøking oppdager vi fort hva som er galt. Det gjør at vi kan løse problemet raskt og effektivt.

Har du virus på PC-en, trenger hjelp med å legge inn nye programmer, eller oppdatere softwareprogrammer? Spar tid og frustrasjon på å få noen andre til å gjøre det for deg. Vi er alltid klare for å gi deg hjelp med PC-en din.

Vi har også stort utvalg av både bærbare og stasjonære datamaskiner om du ønsker deg en ny datamaskin. Vi hjelper deg og gir deg råd om hva som passer best til din bruk.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16