Radio kommunikasjon er den perfekte løsning når du deltar på fritidsaktiviteter eller gjør arbeid utendørs som krever toveiskommunikasjon.

 

Du kan kommunisere med flere personer på en gang og du er ikke avhengig av mobildekning. Med Walkie Talkie kommuniserer du gratis og du har direkte kontakt med personen(e) i andre enden hele tiden. Du slipper å styre med simkort og månedlig abonnement for å kunne bruke de.

Radio kommunikasjon også kalt W-T (Walkie-Talkie) er et bærbart, lite radiosett som sender signaler i begge retninger.  Det er innebygd både radiomottaker og radiosender slik at du kan sende kommunikasjon over frekvensbånd.  W-Ten kan legges i lommen eller festes til beltet. Dagens varianter er ofte små, handy og med lang rekkevidde. Vi har også tilbehør slik at du kan tilpasse din W-T til ditt bruk.

W-Ter er beregnet for utendørs bruk. Det gjør at de er laget svært robuste og vanntette. Ved å bruke W-T i stedet for mobiltelefonen slipper du å risikere å ødelegge mobilen når du er utendørs og trenger å kommunisere med de andre i dårlig vær.

Elektronikk Service AS  er godkjent av Post og Teletilsynet. Vi har W-T både til fritidsbruk, jakt og firmabruk. Flere bedrifter velger å bruke Walkie Talkie for en rask og enkel kommunikasjon med ansatte når de er ute i praktisk arbeid. Vi har også utleie av radiosamband for kortere eller lengre tid.

Besøk oss i Elektronikk Service AS så hjelper vi deg å finne det du trenger.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16