Med en stasjonær pc vil mange utfordringer være løst. 

 

Arbeidsdagene er veldig hektiske for mange. Man farter rundt til kunder og forhandlere for å løse diverse problemer, og for å kunne handle. Med en Stasjonær pc, vil man kunne effektivisere arbeidsdagen veldig, man kan kommunisere med kunder, man kan handle, og man kan gi service til kunder, uten å flytte seg fra skrivebordet. Det må man kunne kalle effektivt.

Historien til den stasjonære pc begynte på midten av 1800 tallet, men den første programmerbare data kom ikke for i 1941. Etterhvert utviklet det seg en industristandard basert på IBMs  PC som de fleste av dagens mikromaskiner bygger på. I dag kaller vi disse dataene for stasjonær pc.

Utviklingen av pc er helt enorm, og de stasjonære pc-en trenger mer og mer kraft for å kunne utføre de oppgavene vi ønsker. Valgene er utallige, og hvordan kan man velge den data som passer, til de oppgavene den blir satt til å utføre. Da vil faghandel kunne hjelpe deg. Faghandelen i dag, er en trygg plass du kan handle det du trenger, og den vil hjelpe det til å ta de riktige valgene, som tilfredsstiller dine behov. De kartlegger hva du skal bruke den dataen til, og utstyre den med det innholdet du har brukt for.

Garantier og service er en viktig del av pc-ens levetid, og vi vil derfor anbefale deg å handle dine produkter der hvor du får best service, kan hende det er noe dyrere enn på nett, eller de store kjedene, men tenk på at handelen egentlig ikke er over før den stasjonære pc er utgått på dato, eller at behovene dine endrer seg.

Det tryggeste valget vil derfor være Elektronikk Service as. Kompetansen i alle ledd er på plass.

Velkommen til en hyggelig handel


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16