Er du i tvil om du er infisert av datavirus eller virus på mobilen eller nettbrettet? 

 

Datavirus er noe du ikke kan vaksinere deg mot, men du kan selv gjøre mye for å unngå å få dette inn på laptopen eller den stasjonære PCen. Alle bør installere et virusprogram på maskinen sin. Om man kjøper programmet eller bruker et av de gratisprogrammene som finnes, så anbefaler vi hos Elektronikk Service AS å bruke et anerkjent virusprogram.

Selv om du har installert et virusprogram er likevel ikke 100% sikret. Nye datavirus dukker stadig opp og det kan gå litt tid før leverandøren av virusprogrammet har funnet «vaksinen» som skal beskytte deg mot det nye viruset. I tillegg til den beskyttelse virusprogrammet gir deg kan du gjøre mye selv, som for eksempel ikke gå inn på linker som kommer fra ukjente kilder eller fra kjente som ikke beskriver hva du finner ved å trykke på linken. Det samme gjelder bilder og vedlegg.

Kjøper du PC hos Elektronikk Service AS vil vi til enhver tid prøve å gi deg de beste rådene når det gjelder datasikkerhet slik at du skal slippe å komme tilbake for å rense maskinen for datavirus.

Vi hjelper deg også med oppsett og installerer virusprogram som vi vet er blant de beste på markedet. I dag er faktisk også blitt slik at mobiltelefonen din kan bli infisert av datavirus eller mobilvirus som noen liker å kalle det. Dette er et område som blir mer og mer aktuelt å sikre seg på.

Men skulle uhellet være ute så er det trygt og godt å ha en forhandler eller servicepartner som kan hjelpe med å fjerne djevelskapen. Vi i Elektronikk Service AS kan hjelpe deg med det.

Vi har anskaffet profesjonelle programmer som avdekker datavirus og fjerner disse. Er du i tvil om du har fått datavirus, kom innom og få en GRATIS sjekk.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16