Eller kanskje dataen din trenger en reparasjon? Elektronikk Service AS hjelper deg med alt innenfor data., både privat og til bedrift.

Ny data?

Det kan være vanskelig å vite hva slags datamaskin man trenger. Hvor mye kapasitet, hastighet og plass trenger jeg til mitt bruk? Hva slags tilleggsutstyr må jeg ha? Vi hjelper deg å velge ut slik at din data passer deg. Du skal ikke betale for mer enn du har behov for, og heller ikke ha for lite av det du trenger. Hos oss finner du et godt utvalg av både stasjonære og bærbare datamaskiner. Vi har merker som HPC (stasjonære PC-er), og Lenovo, Asus og Acer (bærbare). I tillegg har vi masse tilleggsutstyr som f.eks skrivere og enkle kopimaskiner til kontoret.

Vi skreddersyr IT- løsninger sammen med deg og din bedrift. Vi har nettverksutstyr og tilbyr service- og driftsavtaler. Vi kan også hjelper deg med, blant annet softwareoppdateringer, innlegging av nye programmer og fjerning av virus. Vi kan tilby en rekke løsninger som f.eks: Mobilt Bredbånd, Datakontroll, Datakort, leide samband og fiber, mobil datatilgang og VPN.

Du som kunde er viktig for oss og vi ønsker å gjøre det vi kan slik at du blir fornøyd med ditt valg av data. Uansett hva det skulle være, og om du har noen spørsmål så ikke nøl med å spørre oss om hjelp. 


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16