Mobilt bredbånd er en teknologi der du kan gjøre alle de tingene du vanligvis bruker din faste bredbåndsforbindelse til. 

 

Med mobilt bredbånd får du tilgang til Internett når du er på farten.

Hvis du har behov for å lese og sende epost, surfe på Internett, streame TV-klipp og laste ned filer, så er mobilt bredbånd løsningen for deg. For å kunne bruke mobilt bredbånd så trenger du et datakort enten i en bærbar modem eller i en pc/ nettbrett. De fleste nettbrett tar simkort og kan brukes med eget mobilt bredbånd abonnement eller med et ekstra datakort på ditt mobil abonnement. Dette betyr at uansett hvor du er, så lenge du kan få et signal fra din mobile bredbånds leverandør, kan du koble til Internett. 5G nettet blir bygd ut i en voldsom fart hos alle operatørene og du får en rask tilkobling til internett.

Mobilt bredbånd får du hos din mobil operatør. Vi i Elektronikk Service er forhandler av Telenor som levere mobilt bredbånd og vi vil hjelper deg må finne mobilt bredbånd abonnement som passer best for deg. Det kan være nyttig å vite før du bestiller mobilt bredbånd hvor mye data mengde du trenger. kanskje du lurer på hva opp- og nedlastingshastighet er? Nedlastingshastighet er den hastigheten du får når du for eksempel sjekker på en nettside, laster ned en fil eller e-post. Opplastingshastigheten er når du sender filer eller e-post, etc. Det er vanlig at nedlastingshastigheten er raskere enn opplastingshastigheten, dette for mobilt bredbånd brukes mest til å være på nett og laste ned filer, mail osv.