Elektronikk Service er forhandler av Telenor og Unifon bedrifts abonnement.

Det er en jungel av mobilabonnement og tjenester som tilbys i dag og det kan være vanskelig å velge det beste mobilabonnement som passer for deg. I media er det stort fokus på pris og ikke så mye på innhold i abonnementene som tilbys.

Så hva er det beste mobilabonnement for deg? 

Det stilles mer og mer krav til dekning, sikkerhet, datalagring (skytjenester/lagring av dine bilder og dokumenter osv.)

Det blir mer og mer viktig med hvor mye data mengde en får i mobilabonnementet og ikke minst hastigheten på nettet. Mobiltelefonene er blitt smartere og overtar mer og mer for pcen. Det er ikke sikkert at du snakker så mye i mobilen lenger men bruker mer mobilen til å lese mail og nyheter, for ikke å nevne å være på sosiale medier og det blir derfor viktig med en rask og god 5G dekning.

Hva med alle bilder som du tar med mobilen som du vil ta vare på? Tar du backup av innholdet? Hva skjer om du mister eller blir frastjålet mobilen? Vi opplever at mange i dag ikke vet om de har lagret bildene et annet sted enn på mobilen. For mange er det vanskelig å finne den rette måten å lagre bildene sikkert i en skytjeneste.