Mobil reparasjon har Elektronikk Service AS drevet med i 25år har god kompetanse på mobil teknologi, feilretting og løsninger. 

 

Vi har egne teknikere som utfører betalbare mobil reparasjoner av mobiltelefoner og skulle det være tvil eller er en garanti reparasjon vil vi håndtere dette for kunden mot de rette leverandørene.

Vi har avtaler med de største garantiverkstedene på mobil reparasjoner og har egne rutiner for innsending av produkter som skal inn for garantiservice eller annen mobil reparasjon som vi av en eller annen grunn ikke tar lokalt hos oss.

Mobil reparasjon krever en del sikkerhets installasjoner på arbeidsstedet, slik som ESD sikkert område, da elektronikken er sårbar kan ved enkel berøring av kretser ødelegge disse og skape feil med en gang eller at dette vises etter tid.Vi har over tid sett en økende tendens på mobil reparasjoner som blir gjort i usikret miljø og som p.g.a dette får feil i elektriske kretser som i verste fall ikke lar seg reparere.Denne typen for mobil reparasjoner anbefaler vi ikke selv om det kan være en mindre sum å spare der og da. Kan dette bli dyrt i lengden.

Mobil reparasjoner hos Elektronikk Service AS blir gjort med kun originale deler som igjen gir kunden en trygghet på den mobil reparasjonen som er utført.Vi utfører som regel mobil reparasjoner på 1 til 5 dager om delen er på lager, ved bestilling eller innsending til leverandør øker dette i hvert enkelt tilfelle til ca 2 uker.

Elektronikk Service AS har også god kommunikasjon med leverandører av deler og tilbehør formobil reparasjon , prøv oss …. Tror ikke du vil angre


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16