Er du på utkikk etter en ny mobil eller noe ekstra mobil tilbehør?

 

Hos Elektronikk Service AS finner du alt innenfor mobil og tele, med og uten abonnement til privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr også service og reparasjoner til din telefon.

Det kan være vanskelig å velge mobiltelefon og abonnement når det er så mye å velge mellom. Det er mange tilbud som ser like ut og det kan være frustrerende å prøve å finne hva som er det rimeligste tilbudet til din bruk. Du som kunde er viktig for oss og vi ønsker å hjelpe deg å finne den mobilen og den abonnementsløsningen som passer deg best. Hos Elektronikk Service AS kan du få abonnement løsninger både fra Nortel og Telenor.

En mobiltelefon i dag er ikke bare en telefon. Det er ditt verktøy til mye av det du gjør i hverdagen. Du ringer, sjekker nettbank, sender e-post og jobber. Derfor er det viktig å finne en mobiltelefon som er tilpasset deg. En riktig mobil, og et riktig abonnement, er avgjørende for din effektivitet og produktivitet i det du gjør. For mange er pris viktig og vi vil ikke at du skal betale for mer enn det du trenger. Vi anbefaler en uforpliktende mobil analyse hvor vi kartlegger mobilbruken din. På den måten blir det lettere å finne ut hvilken telefon og hvilket abonnement som passer deg. For en mobil gjennomgang trykk HER.

Kontakt Elektronikk Service AS for å finne den rimeligste og beste løsningen for deg og din bedrift.


Kontakt oss for et godt tilbud


Elektornikk Service AS
Kongsgård Allè 614632 Kristiansand
tlf: 38 14 95 00 E-post: firma.krs@mobit.no
Åpningstider: Mandag – Fredag kl 08 – 16