Office 365

Gjør driften av virksomheten enklere med Office 365. Få alt du trenger for å få arbeidet gjort, når som helst og hvor som helst. 

 


Office 365 er en sky basert løsning for Epost, lagring av bedriftsdokumenter og filer samt en samordnet kommunikasjonsplattform.
Bruk bedriftens navn i eposter for å promotere bedriften .

Office 365 krever ingen lokal installasjon på server så derfor er dette er kostnadseffektiv investering.
Alt lagres i en sky basert løsning på servere til Microsoft. Dette betyr en god innebygget sikkerhet og hvor du alltid har 99,9 % garantert oppetid.
Det er ingen forskuddsbetaling for programvare, og den er alltid oppdatert på den siste versjonen  (abonnement avhengig).
Office 365 komme med  1TB lagringsplass per bruker og siden filene lagres på nettet, kan du dele dem med personer eller få tilgang til dem når du trenger det, uansett når og hvor du arbeider.
Office 365 gir hver bruker en postboks størrelse på 50Gb noe som gjøre  at dette ikke er  noe  man trenger  å bruke tid på eller bekymre seg for.

Office 365 leverer også Skype for Business som er kommunikasjon i HD video eller direktemeldinger. Med dette menes at du ikke trenger å ha dyre reiseutgifter for møter o.l man kan gjøre dette fra kontoret.
Office 365 leveres også med komplett installasjon av Office pakken på opptil 5 PC-er eller Mac-er per bruker, samt nettbrett og mobiltelefoner (abonnement avhengig).

Office 365 er også et sosialt nettverk for din arbeidsplass og hjelper ansatte å samarbeide på tvers av avdelinger, steder og forretningsprogrammer. Her kan flere jobbe på samme dokument og dele dokumenter.

Prøv Office 365 og få en positiv og bekymringsløs kommunikasjons hverdag