Knust Skjerm

Knust skjerm er noe en del har opplev fra tid til annen på mobil telefonen eller Laptop´en, vi har med utstyr over alt og er hele tiden tilgjengelig. 

 


Vi reparere det meste av knust skjerm problematikken, dette med original deler og utstyr.

Du trenger ikke være bekymret for dine personlige data, for vi sletter ingenting ved service, såfremt det ikke er feil på apparatets elektronikk som følge av den ytre påvirkning som førte til knust skjerm.

Om du er så uheldig å opplever knust skjerm på din mobiltelefon har vi de mest kjente merkene på lager og utfører denne servicen på 1-5 dager (varierer ved delbestilling eller innsending ) i profesjonelle omgivelser og av teknikere med lang erfaring.

Om du opplever knust skjerm på din Laptop er dette noe vi reparere for deg, her må det påregnes delebestilling i de fleste tilfeller, da det er mange forskjellige typer og delevarianter.

Knust skjerm på Laptop vil heller ikke si at kunde mister data , dette berøres ikke  av servicen . Her kan du også være trygg på en profesjonell utførelse og erfarne teknikere.

Knus skjerm er en irriterende opplevelse og tanken er ofte at dette er dyrt og data er tapt, fortvil ikke. Prøv oss og få pristilbud på din knust skjerm.