Knust iPhone

Har du en knust iphone?

Har du en knust iPhone, eller annen mobil du må fikse?

 


Det er fort gjort å miste telefonen og finne den i tusen knas. Og en knust Iphone er en dårlig iPhone. Men, heldigvis; Vi i Elektronikk Service AS tilbyr reparasjoner av display på mobiltelefoner som er knust. Det gjelder ikke bare Iphone, men de fleste merker, som for eksempel Samsung og Nokia.

 

Mobiltelefonen i dag brukes til så mye mer enn bare å ringe og sende sms. Ofte er vi helt avhengige av den for å ha tilgang til kontakter, e-post og nettbank. Vi er vant til å få ting gjort mens vi er på farten, men med en knust iPhone blir det vanskelig. Vi vet det, derfor ønsker vi å være tilgjengelige og reparere telefonen din så fort som mulig. Når vi har delene inne på lager tar det kun 2-3 dager før du får igjen telefonen. Det er også mulig å kjøpe seg fram i køen med et hurtiggebyr hvis du må ha telefonen i løpet av dagen.

 

Å reparere telefonen når den er knust er en rimeligere løsning enn å kjøpe en ny. Hos oss får du en trygg og sikker reparasjon av din iPhone, eller annen type telefon når den er knust. Men om du ikke ønsker bryet med å reparere, har vi også Iphone og andre mobiltelefoner som du kan kjøpe ulåst, eller med abonnement.

 

Du finner Elektronikk Service AS i Kongsgård Alle 61, i Kristiansand. Velkommen til oss!

Du finner Elektronikk Service AS i Kongsgård Alle 61, i Kristiansand. Velkommen til oss!