Canal Digital

En av europas største leverandører av TV signaler er telenor eide Canal Digital. Vi sammarbeider med Canal Digital på flere områder. Vi har teknikere som kjenner Canal Digital sine krav til dagens løsninger, og dermed tilby svært kompetente fagmenn som gjør at du kan være trygg på at din installasjon er i trygge hender hos oss. Det være seg alt fra parabolantenna på husveggen din, eller ditt interne spredenett av KabelTV signaler.

Vi er og service-partner for flere frittstående Kabel TV anlegg hvor Canal Digital er SMATV leverandør. Dette kan for eksempel være borettslag eller andre lokale antennelag.
Vi har også bred erfaring når det gjelder større distribusjons anlegg i bygg og boligområder. Dette er fagfelt hvor ikke bare Canal Digital setter høye krav til kvalitet og driftsikkerhet, men også Nasjonal kommunikasjons-myndighet (tidligere Post- og Teletilsynet). Dette er i tillegg til at vi selv har stor yrkestolthet. Noe som igjen fører til utføring av arbeid i særklasse.

Canal Digital er også i konstant fornyelse, det vil si at analoge TV signaler snart er en saga blått. Ikke bare hos Canal Digital, men i sin helhet. Vi hjelper deg gjerne videre inn i en heldigital hverdag, da dette kan være in liten jungel å gå seg vill i. Igjen gjelder dette både for ditt interne kabel-TV nett, til større bedrifter og institusjoner. Samt antennelag og borettslag løsninger.

Det er mange plasser og former man kan ha et forhold til Canal Digital. Alt ifra din egen private Canal Digtial parabolantenne, til at man er tilknyttet et større nett i varerende former. Vi har teknikere som har bred erfaring innen alle disse løsningene og vi hjelper deg gjerne.