Om Oss

Elektronikk Service AS ble etablert i 1987, og er en salgs- og servicebedrift innen kommunikasjon og elektronikk. Vår forretningsidé er å være totalleverandør av kommunikasjonsutstyr og tjenester til næringslivet.
Mobit er en landsdekkende faghandels kjede med forhandlere fra Kristiansand i Sør til Hammerfest i Nord. Vi leverer telekommunikasjons produkter og løsninger til privat- og offentlige virksomheter. Kjedens 110 forhandlere representerer Telenor og Telia på operatørsiden, samt alle de store produsentene på mobiltelefoner og utstyr som Nokia, Samsung, Apple, Sony, HTC, LG og Huawei.
Mobiltelefonen har blitt den primære enheten for tilgang til e-post, internett, apper og andre verktøy. Mobiltelefonen og innholdet brukes på tvers av jobb og fritid. De gamle skillene mellom jobb og privatbruk er for lengst visket ut. En strategi på mobilitet er derfor blitt avgjørende for å fremstå som en attraktiv arbeidsplass og ikke minst avgjørende for å bli oppfattet av egne kunder som konkurransedyktig og fremtidsrettet som partner. Vi arbeider hardt og målrettet for at våre forhandlere skal være din foretrukne partner på mobil- og mobile kommunikasjonsløsninger.
Mobit AS er eid med 47,5% av Telenor Mobil AS og 52,5% av Telering Holding AS, som igjen er kontrollert av forhandlerne i kjeden. Selskapet har solid økonomi og solide eiere. Vi er derfor finansielt, kompetansemessig og sammen med våre partnere i stand til å delta i alle kunde- og leveranseprosesser.

Serviceavdelingen vår er oppgradert til å yte topp service på alt utstyr vi forhandler, og innehar et autorisert servicekompetansesenter, samt egen monteringshall for installasjon i bil. Vi har autorisasjon fra Nkom for installasjon, prosjektering og service på sprede nett for telefoni, data og kabel-tv–antenne anlegg. Vi har også eget data verksted.

Elektronikk Service AS har kontorer på Lund i Kristiansand og har i dag 6 ansatte som til en hver tid vil yte sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd.
Elektronikk Service AS er autorisert av Nkom som:
– Ekominstallatør (TIA-RIA-RIE-KIA)
– Telekommunikasjons forhandler
– Radioinstallatør
– Teleinstallatør
– Kabel tv installatør
– I tillegg er vi medlem av EOSØR og godkjent som opplæringsbedrift.
– Vi er også autorisert fra post og teletilsynet for salg/service av konsesjonspliktig radio samband
– RiksTV KIA forhandler
– DAB