Telia Mobilt Bredbånd

Mobilt bredbånd fra Telia gir deg lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement – helt uten installasjon.

Med 4G mobilt bredbånd er det enkelt å komme i gang.  Det er rett og slett bare å sette inn SIM-kortet, plassere ruteren der det passer deg og koble på strøm så har du mobilt bredbånd.

Nå får du 4G+ rutere når du kjøper 4G mobilt bredbånd. Det betyr at du vil oppleve betydelig bedre hastighet og kvalitet der hvor nettet er bygd ut med denne nye teknologien. Teoretisk hastighet med mobilt bredbånd er opp til 300 Mb/s ned og 50 Mb/s opp. Telia bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og i løpet av 2016 vil vi tilby høyhastighets mobilt bredbånd til hele 98 prosent av befolkningen. Telia Mobilt bredbånd gir så god dekning og hastighet at det er ikke sikkert du trenger ditt hjemme bredbånds abonnement lenger. og hvis du synes at det er litt dårlig dekning på hytta så hjelper vi deg med å sette opp antenne.

Vi i Elektronikk Service As hjelper deg med å finne det beste mobilt bredbånd abonnementet. Vi hjelper med å finne de riktige terminalene å bruke enten det er nettbrett, mobil telefon eller pc. Helt uforpliktende kan du ta en tur innom oss hvis det er noe du lurer på så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan med å finne det rette mobilt bredbånd abonnementet.