Telenor Mobilt Bredbånd

Mobilt bredbånd i 4G-nettet er et rent datanett, spesielt godt egnet til mobildata som krever høye hastigheter, opp og nedlastning av tunge dokumenter, videokonferanser og strømming av film & musikk.

Telenor mobilt bredbånd har bygget 4G-nettet unikt, slik at vi med 4G+ utbygging kan kombinerer 2 ulike frekvensbånd og tilby dobling av hastigheten.

Med mobilt bredbånd 4G+ kan du få opptil 300 mbps i nedlastningshastighet. 300 mbps angir maks hastighet og er avhengig av utstyr, tilgjengelig teknologi og dekning i området. det er viktig med god dekning der du ferdes og dekningen på mobilt bredbånd hos Telenor er veldig god. Du kan sjekke dekningen der du befinner deg på Telenors hjemmeside.

Vi i Elektronikk Service As hjelper deg med å finne det beste mobilt bredbånd abonnementet som passer for deg. Vi hjelper deg med å sjekke om det er god dekning der du ferdes. Det kan være at du har hytte i et område som det er dårlig mobilt bredbånd dekning, så kan Elektronikk Service hjelpe med å montere antenne til ditt utstyr. Det  finnes mye forskjellig utstyr som ekstra antenne for å få bedre dekning om det er ønskelig. Vi hjelper med å finne de riktige terminalene å bruke enten det er nettbrett, mobil telefon eller pc. Helt uforpliktende kan du ta en tur innom oss hvis det er noe du lurer på så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan. Telenor Mobilt bredbånd er blitt så bra at det kanskje holder for deg og dermed ikke trenger vanlig bredbånds abonnement hjemme.