Riks TV

Riks tv – TV for alle, overalt

RiksTV dekker 98 prosent av alle husstandene og store deler av fritidsboligene i Norge med sine signaler.


Hvis du er i tvil og syntes dette med Digital Tv virker komplisert tror vi på Elektronikk Service AS at RiksTv er det du har lett etter.
Dekning oppnås på flere måter, hovedsakelig gjennom bakkebaserte sendere, alt du trenger er en vanlig antenne som en kjenner fra gammelt av og som har mulighet for å ta inn for eksempel TV2.

RiksTv er et norsk selskap og har alle de aktuelle kanalene en måtte ønske. Du kan ha inntil 4 dekoder på ett abonnement det vil si at du kan se digital tv på 4 plasseringer for prisen av 1.


Så tenker du kanskje at dette er komplisert og vanskelig å få til men det er det ikke, hvis du er «litt» praktisk av deg klarer du dette selv, RiksTv sender deg alt du trenger. Og om du ikke syntes dette var noe for deg, kan RiksTv få en av sine registrerte montører til å kontakte deg for avtale, slik at du som kunde skal bli fornøyd.

Det beste med dette er at RiksTv gjør dette kostnadsfritt for sine nye kunder.

Hvis du nettopp har kjøpt nytt tv trenger du mest sannsynlig ikke noe annet enn program kortet for ditt abonnement, å sette dette rett i tv ´en. RiksTv har godkjent din tv for mottak av digital tv uten ekstra dekoder/tuner
Dette gjør at det blir ryddig og enkelt rundt din tv og ikke mange bokser og ledninger for tv titting.

RiksTv er trolig den enkleste veien til Digital TV mottak